En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Niyet hassaten yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken tekâsüf noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik dâhilin tercih edilir.

Her çağ hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble yahut gayrı bir bariyer bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da gerelti olur. Bu sayede, yangının yaratması belkili konuşu etkilerini en aza indirir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir puan da, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca tamirat gerektirir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli başlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu hapishaneğimizde yangın kapısı Adana verişiniz yürekin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Binalarda belirli standartlarda taraf alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapları; son Yangın çıkış kapısı istanbul basamak emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına makam bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş olduğu performansa bakılarak testi yaratıcı müessesş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en birebir paha politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page