Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve ölümlü hayatını ana yer, bünyeların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu mertebe bedduaşap kapının nanay olması muhtevain fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını varlıkımızın önemli bir parçkakımı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

 60dk ve 120dk kadar ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu nedenle daha koca bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Sessiz Kanatlı Yangın Kapıları; Yekta kanatlı tasar çizimıyla, dar mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış katkısızlar.

Pencere yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Binalarda makul standartlarda önem alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri ortada çıkan orman yangınına boş ve karadan karışma edildi. Alevlerin iskân yerlerine yaklaştığı yangına karışma saatlerce sürdü. Tarım ve Orman Icra vekiliı İbrahim Yumaklı "Yangınların tamamı arama altında" dedi. İzmir Valisi Süleyman Elban da toplumsal iletişim ortamı hesabından yaptığı açıklamada yangında çkırmızıışan ekip adetsı karşı detayları paylaştı.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıdem dumanın ve şiddetli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek için Yangın Kapısı bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin kalıp takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hassaten yapı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine pürüz olur.

Report this wiki page